Thursday, March 9, 2017

Mesin Terapi Alpha One Bios 9000 Untuk Pesakit Kronik

By on 7:48 AM
Sejak penubuhan Alpha One Marketing (M) Sdn Bhd pada 2005, orang ramai kian yakin dengan produk itu.

Ini terbukti daripada sebuah pusat terapi di Wangsa Maju, Kuala Lumpur, kini jumlah itu bertambah kepada 22 pusat terapi percuma di seluruh negara.

Orang ramai percaya dan yakin dengan BIOS9000 keluaran Alpha One berbanding produk lain di pasaran yang turut menonjolkan identiti yang sama.

Mesin BIOS 9000 kini dijual lebih 5,000 unit dan ia adalah pelaburan yang bijak dan berbaloi.

Bagi suami isteri dari Shah Alam, Md Isyak Md Jah dan Zaiton Khatib, 73, mereka mengetahui mengenai BIOS 9000 di pusat terapi di Seksyen 3, Shah Alam selepas diperkenalkan rakan-rakan mengunjungi pusat itu sejak tahun lalu.

Mereka mengunjungi pusat terapi itu setiap hari selama tiga bulan.

"Memang ada perubahan ketara terutama isteri saya yang dahulunya sering mengalami bengkak sendi yang amat menyakitkan sehingga sukar berjalan.

"Alhamdulillah, kini kesihatan kami semakin memuaskan. Kolestrol saya terkawal dan sakit sendi isteri saya tiada lagi," katanya.

Selepas yakin dan berpuas hati dengan mesin terapi elektrik itu, dia mengambil keputusan membeli BIOS 9000.

"Saya kini menggunakan BIOS 9000 di rumah bersama ahli keluarga lain termasuk jiran dan saudara mara.

"Saya menganggap pembelian BIOS 9000 satu pelaburan berbaloi dan bijak kerana selain memelihara kesihatan, ia merapatkan hubungan kekeluargaan," katanya.

Bagi Shaharudin Mohamad, 47, dan Badariah Md Shah, 52, dari Glenmarie, Shah Alam, mereka melalui pelbagai kesukaran untuk mendapatkan tahap kesihatan yang baik.

Badariah diserang angin ahmar dan hampir lumpuh selain mengalami pendarahan berterusan. Dia dimasukkan ke hospital hampir setiap bulan.

Sharudin mencuba pelbagai kaedah rawatan perubatan holistik, tradisional dan konvensional tetapi gagal menyembuh penyakit isterinya.

"Saya hampir putus asa apabila rakan-rakan memperkenalkan terapi percuma Alpha One di Shah Alam dan saya terus membawa isteri.

"Saya dan isteri ke pusat terapi itu selama 40 hari dan alhamdulillah isteri saya menunjukkan perubahan positif apabila tidak memerlukan kerusi roda, boleh berjalan seperti biasa dan tiada lagi kesakitan," katanya.

Keberkesanan produk BIOS9000 menyebabkan saya tidak berfikir dua kali untuk membeli mesin terapi elektrik itu selain berkongsi bersama ahli keluarga dan rakan-rakan.

"Saya sanggup menggunakan wang simpanan dan barang kemas untuk membeli BIOS9000 kerana ia adalah pelaburan berbaloi demi kesihatan kami," katanya.

Hayati Md Taib, 52, dari Cheras, Kuala Lumpur pula mengalami penyakit lelah yang kronik sejak berbelas-belas tahun dan mencuba pelbagai kaedah rawatan.

"Saya diperkenalkan dengan BIOS9000 melalui pusat terapi pada tahun lalu dan alhamdulillah, saya kini tidak lagi memerlukan inhaler untuk penyakit lelah.

"Saya tidak mempunyai wang untuk membeli produk itu tetapi empat anak saya membantu mengeluarkan belanja mendapatkan BIOS9000.

"Anak-anak memberitahu saya mereka sanggup membeli produk kesihatan itu walaupun berapa harganya kerana apa guna wang yang banyak jika tubuh badan tidak sihat," katanya.
Harga baru mesin ni sekitar RM16,000 hingga RM18,000 tapi saya ada menjual mesin ini second hand yang saya pakai sendiri dan masih elok. Harga saya letak jauh lebih murah dari pasaran iaitu hanya RM3999 dan boleh nego lagi. Sila whatsapp saya untuk detail 0175498289


Ini harga mesin terapi Alhpa One Bios 9000 di pasaran dan bandingkan dgn harga yang saya tawarkan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...