Sunday, December 22, 2013

5 Kebaikan Jika Anda Menggunakan Note 3!

By on 6:14 PM

Ini dia 5 kebaikan jika anda memiliki smartphone Samsung Galaxy Note 3 yang cantik menarik memang da bomb tu..

1. Anda boleh menelefon sambil buat nota kat phone Samsung note korang.

2. Anda boleh tangkap gambar berdifinisi tinggi.

3. Anda boleh eksyen, bangga ada henfon canggih benilai ribuan ringgit. Opps, sekarang turun harga dah..tengoklah harga diskaun kat Lazada Malaysia ni.

4. Anda senang buat banyak perkara dalam satu smartphone. Boleh jadi GPS, boleh jadi video recorder, boleh jadi alat presentation, boleh jadi macam-macam asalkan ada line internet. Kalau tak der line internet, korang hanya boleh main Candy Crush dengan 5 life jer..hohoho..

5. Dan ini yang paling hebat, kalau anda ada Samsung Galaxy Note 3, anda boleh menang RM10,000. Fuyoo! Kalau macam ni, aku pun nak g beli Samsung Note 3 sekarang..

Kalau korang nak tahu macam mana nak menang duit masyuk tu, boleh layari laman web Samsung Malaysia
 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...