Thursday, September 12, 2013

Mesin Terapi Untuk Pesakit2 Kronik

By on 11:28 PM
Mungkin anda pernah dgr mesin terapi elektrik...sbb akhir2 ni banyak dipromosi di akhbar,internet dsb terutamanya yg berjenama sbb syarikat2 itu mampu menanggung kos pengiklanan yg mahal. Contohnya Al Jabbar, Alpha One dll.
Mesin terapi elektrik ni sebenarnya sgt bagus utk penyakit2 yg berkaitan dgn pengaliran darah sbb dgn getaran sebanyak 6000v - 9000v sesaat mampu mengikis kotoran2 yg melekat pada salur darah spt plaque jadi darah kita dpt berjalan lancar utk membawa zat2 dan vitamin2 yg diperlukan oleh sel2 badan.
Sbb itulah banyak testimony kita dgr dari pesakit2 diabetes,darah tinggi,kolestrol, stroke dsb sbb semua penyakit2 tu kebanyakannya berpunca dari saluran darah yg dah kotor atau tersumbat. Terapi elektrostatik membantu untuk melancarkan sistem peredaran darah, membantu merawat masalah saluran darah tersumbat yang boleh menyebabkan pelbagai penyakit kronik seperti masalah jantung, darah tinggi, kencing manis, gout, parkinson, strok, batu karang dan sebagainya. Kini semakin ramai yang menggunakan alat terapi elektrostatik yang terbukti mudah dan berkesan dalam meningkatkan kesihatan. Dengan penggunaan 30 minit setiap sessi terapi, 3 kali sehari, pengguna dapat merasakan perbezaan tahap kesihatan. Terapi elektrostatik membantu mengawal paras gula dalam darah bagi pesakit kencing manis, mengawal uric asid bagi pesakit gout serta memberi kelegaan yang cepat bagi pesakit sendi. Penggunaan kaedah terapi elektrostatik membantu untuk mengurangkan risiko pengambilan ubatan yang banyak dalam jangkamasa panjang.
Oklah klu nak baca fungsi,peranan dan kelebihan2 mesin terapi ni mmg banyak kat internet boleh google sendiri ok, cuma yg saya nak share di sini ialah beza mesin terapi Aukewel dan Cosmic Pro Nature tu apa? hehe Nampak fizikal sama je...
Sebenarnya dari segi kualiti,function dan kesan tiada beza cuma bezanya Cosmic Pro tu dah lama di pasaran dan diedarkan oleh syarikat besar so mereka mampu menjalankan iklan di merata2 tempat. Sementara Aukewel ni tak terkenal pun tapi kilang buatannya di China tu adalah sama dgn kilang Cosmic Pro Nature gak cuma tak ada label dan jenama je. Dan seperkara lain Cosmic Pro Energy boleh bagi warranty lama rasanya lebih dari setahun tapi harganya agak mahal la kan. So bagi sesapa yang tader budget mahal bolehlah nak cuba pakai mesin terapi Aukewel pula hehe,harganya pun mampu millik rm2500 je(boleh discount lagi tu). Tapi warranty setahun je ler sbb kami bukan company besar pun,cuma jgnlah takut warranty setahun tapi ketahanan lebih dari 10 tahun. Mcm kita pakai mesin basuh,peti ais,tv kan lama bertahan walaupun warranty setahun dua je. Ok cuma baca detail di bawah dan tgk video cara2 menggunakannya. Klu berminat boleh hubungi nombor yg tertera tu...

]]


Item(s):mesin terapi elektrostatik Auekewel (sama macam Cosmic Pro Nature)
Package includes fullset ( main unit, 2 seaters, accupunture tool,cable)
Price: RM 2500
Warranty: one year
Dealing method:cod
Location:Perak / KL/Negeri Sembilan
Contact method/details:pm or whatsapp 
175498289
---
Item(s) conditions:brand new
Picture:
Reason for sale:helping the sick


DAPATKAN MESIN TERAPI ALPHA ONE BIOS 9000 YANG LEBIH HEBAT DAN BERKUALITI TINGGI BUATAN JEPUN! KLIK DI SINI
                                  
      

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...