Tuesday, October 22, 2013

Satu Klik Dapat RM 0.15 sen wow!

By on 9:32 PM


Salam, kepada sesapa yang nak buat duit online cara pay per click iaitu dapat bayaran setiap kali orang klik kat banner atau iklan kita saya syorkan iklansticky.com. Di IklanSticky.com, mereka sedia membayar komisyen  tanpa pelawat membuat pembelian. Komisyen kita akan dibayar berdasarkan beberapa klik yang kita berjaya kumpul dalam sesuatu kempen. Program ini namanya  Pay Per Click (PPC).
 
Kenapa elok sertai iklansticky.com?
1. Program PPC Paling Sempoi
 Platform PPC yang paling sempoi dan paling mudah menolong anda menjana pendapatan di internet sebagai seorang agen Iklansticky.
 

2. Kadar Bayaran Per Klik Tinggi
Dengan setiap klik yang dihasilkan, anda akan dibayar RM0.15, semakin banyak klik anda dapat, semakin banyak komisyen akan dibayar pada hujung bulan nanti. RM0.15 bukan sikit bayangkan kalau dapat 100 klik kira berapa? sapa nak bagi kan...
 
3. Lebih Senang Hasil Klik
Copy dan paste banner yang menarik dalam pelbagai saiz untuk menarik perhatian pelawat.
 
4. Cash out Yang Senang
Sebaik sahaja anda berjaya mengumpul min 100 klik atau bersamaan RM15.00. Komisyen akan dibayar terus ke akaun bank anda.
 
Kita tak perlu banyak syarat mcm Google Adsense tu,payah sgt nak apply dan kalau nak approve pun bila ada error sikit kena ban. Kita tak perlu klik apa pun, just letak banner atau iklan dan kita memblog atau berfb mcm biasa, nanti org yg visit blog atau fb kita tu yg klik dan kita dpt la duit hehe.
So apa tunggu lagi? Mendaftar la sekarang iklansticky.com atau klik banner kat bawah chewah nak komisyen gak tu ehem ehem
 
 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...